Galatasaray Transfer Fotomac

Galatasaray maç ve derbi hazırlıkları fikstür puan durumu kadro haberleri ve. Benfica Başkanı Rui Costa A Spora yaptığı açıklamada Gedson için kimse ile anlaşmadık Gedson Benficadan ayrılmayacak dedi.


Kayserispor Da Bernard Mensah A 2 Mac Ceza Mac Futbolcular Futbol

Süper Ligde yeni sezona hazırlanan Galatasarayda transfer çalışmaları sürüyor.

Galatasaray transfer fotomac. Süper Ligde ilk iki haftayı kayıpsız geçen Galatasaray taraftarlarını oldukça mutlu eden bir transfer dönemi geçiriyor. Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına hız veren Galatasaray transferde atağa kalktı. Follow Fotomaç - Galatasaray filter it and define how you want to receive the news via Email RSS Telegram WhatsApp etc Fotomaç - Galatasaray.

Galatasaray haberleri sayfasında Galatasaray takımı ile ilgili son dakika gelişmeleri güncel transfer haberleri maç yorumları ve futbolcular ile ilgili haberler yer almaktadır. Sarı kırmızılılarda Kerem Aktürkoğluna saldıran ve 8 maç ceza alıp kadro dışı bırakılan Marcao için teklifler gelmeye devam ediyor. Terimden Randers maçı öncesi Mohamed sürprizi.

Son dakika transfer haberleri. Fotomaç Son dakika Galatasaray transfer haberi. Brentfordun yaptığı o transfer sonrası Halilin kadroda yer alması zorlaşırken sarı kırmızılı kulübün Halil.

Son dakika transfer haberleri. Oğulcan için Rizesporla anlaştık Marcao olay sonrası ilk kez konuştu. Brezilya basınında yer alan bilgilere göre Galatasarayın transfer gözdesi Raphael Veiga için kulübü Palmeiras oyuncuyu isteyecek kulüplerden talep edilecek rakamı belirledi.

Galatasarayın yeni yıldızı Nelsson İstanbulda. Son dakika transfer haberleri son dakika spor haberleri Beşiktaş Fenerbahçe Galatasaray Trabzonspor Süper Lig TFF 1. Son dakika Galatasaray transfer haberleri Dev transferde rakip Olympiakosİşte son durum Süper Ligin ilk haftasında Giresunspor ile karşılaşacak olan Galatasarayda transfer çalışmaları sürüyor.

Sarı-kırmızılılarda listenin başında ise Gedson Fernandes var. İşte son dakika transfer gelişmesinin detayları. Süper Lige 2de 2 ile başlayan ve UEFA Avrupa Liginde gruplara kalan Galatasarayda gözler transfere çevrildi.

Galatasarayda son dakika transfer haberi. Teknik direktör Fatih Terim yönetime sunduğu listede bir orta saha takviyesi daha istedi. Rui Costadan flaş Gedson açıklaması.

Galatasaray Haberleri Son dakika Galatasaray transfer haberleri. Sarı kırmızılı kulübün teknik direktörü Fatih Terimin transferini çok istediği bilinen Halil Dervişoğlu ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Süper Lige 2de 2 ile başlayan ve UEFA Avrupa Liginde gruplara kalan Galatasarayda gözler transfere çevrildi.

Bugüne kadar Avrupa takımlarından hiç teklif almayan Aliou Dienge Galatasarayın teklif yaptığının iddia edilmesinden günler sonra yeni bir dedikodu ortaya atıldı. Teknik direktör Fatih Terimin gözden çıkardığı Mısırlı forvet Bordeauxa transfer olmak için bugün Fransaya gitmişti. Sarı kırmızılılarda Kerem Aktürkoğluna saldıran ve 8 maç ceza alıp kadro dışı bırakılan Marcao için teklifler gelmeye devam ediyor.

Tecrübeli teknik adam alternatifi olmadığını düşündüğü Taylan Antalyalının bölgesine Aliou Diengi istedi. Takıma golcü bir sağ kanat takviyesi yapmak isteyen sarı kırmızılılarda gündemdeki isim Rony LopesAslanın bu transferdeki rakibi ise Olympiakos. Son dakika Galatasaray transfer haberi.

GS spor kulübünde bugün neler oldu. Sarı kırmızılıların 10 numara adayları arasında yer alan Palmeiras takımında forma giyen Raphael Veiganın fiyatı belli oldu. Brezilyalı stopere Napoli ile.

Galatasarayda son dakika transfer haberi. Son dakika transfer haberleri. Beşiktaş Fenerbahçe Galatasaray Trabzonspor Süper Lig Avrupa ve dünya liglerindeki SON DAKİKA TRANSFER HABERLERİ FOTOMAÇTA.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas her ne kadar oyuna gelmeyeceklerini söylese de menajerler ortalığı kızıştırmaya devam ediyor. Sarı kırmızılılar eski yönetimin yaptığı Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara transferlerinin ardından Sacha Boey Nelsson Van Aanholt Berkan Kutlu Cicaldau Barış Alper Yılmaz ve Morutan. Ancak Galatasaray ile Zamalekin.

Fotomaç Gelecek sezon için transfer çalışmalarını büyük bir titizlik içinde sürdüren Galatasaray önceliği orta sahaya verdi. Son olarak Cicaldau Van Aanholt ve Boeyi kadrosuna katan sarı-kırmızılılar Alanyaspordan Berkan Kutluyu da renklerine bağlamak için gün sayıyor. Lig ve diğer branşlardan tüm gelişmeler burada - Fotomaç.

Teknik heyet yönetim ile yaptığı görüşmede orta saha transferlerinin PSV ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçına yetişmesini çok önemli olduğunu bildirdi. Galatasarayın geçtiğimiz sezonun devre arasında Zamalek kulübünden kiralık olarak kadrosuna kattığı Mostafa Mohamed geçtiğimiz sezon iyi bir performans gösterse de yeni sezona tutuk başlamıştı. Yeni sezona 3 puanla başlayan Galatasaray transfer temaslarını da sürdüyüro.

GALATASARAY VİDEOLARI - Son dakika spor videoları spor haberleri - Fotomaç. Süper Lige Giresunspor galibiyeti ile başlayan Galatasarayda transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. GALATASARAY - GHEZZAL TRANSFERİ.


Cicekler Panosundaki Pin


Galatasaray In Istedigi Yildizlari Canli Yayinda Acikladi Belhanda Ve Falcao Nun Yerlerine Yildiz Spor Yay


Fotomac Turkiye Nin 1 Numarali Spor Haber Sitesi Usa Soccer Women World Cup 2014 Soccer Girl Problems


Son Dakika Spor Haberleri Son Dakika Futbol Transferleri Fotomac Spor Mario Southampton


Baskan Cengiz Den Fernando Muslera Aciklamasi Baskanlar Tarih Sinema


Galatasaray To Hold Mustafi Talks Hold On Sports Defender


Vip Haberler Panosundaki Pin


Pasta Uzeri Yenilebilir Resim Panosundaki Pin


Radamel Falcao Galatasaray Dan Gidiyor Mu Porto Futbol Mac


Vedat Muriqi Galatasaray A Tesaduf Olmadigini Gosterecek News Haber Spor Futbol Mac


Galatasaray Logo Badge Emblem Cizim


Fotomac Gazetesi Gazete Okuma Yorum


Fenerbahce Den Galatasaray A Dev Transfer Calimi Anlasma Saglandi Fotograf Yildiz Deve


Galatasarayimizin 4 Yildizli Logosu 78 Logolar Iphone Arkaplanlari Galeri


Galatasaray Interested In Delph Manchester City Transfer Window Midfielder


Hosgeldin Mariano Galatasaray Spor Latina Ayi


Galatasaray Da Mbaye Diagne Den O Karar Arda Turan Son Dakika Galatasaray Haberleri Fotograflari Fotomac Futbolcular Fotograf Mac


Fotomac Turkiye Nin 1 Numarali Spor Haber Sitesi Spor


Fotomac Comic Books Book Cover Comic Book Cover

close